top of page

Vilkår og betingelser

 

 

Avbestilling, refusjon og salg

Det er mulig for deg å avbestille festivalbilletten frem til 1. desember. For å avbestille festivalbilletten din må du kontakte kontakt@dancefusion.no. Det er et administrasjonsgebyr for eventuelle avbestilling av festivalbilletter. Administrasjonsgebyret er 250 kroner.

Du har lov til å selge billetten til en tredje part. Billetten er kun gyldig dersom Dance fusion er informert om salget. Vennligst kontakt kontakt@dancefusion.no med følgende detaljer: Navn på tidligere billett-eier, navn, telefonnummer og e-postadresse til ny billett-eier.

Ta vare på deg selv og andre

Vi er ansvarlige for planlegging, undervisning og gjennomføringen av festivalen. Du er den som faktisk danser og beveger deg, og derfor er ansvarlig for ditt eget velvære.
Ved å godta våre vilkår, aksepterer du også at det er på eget ansvar du deltar på workshoppene og aktivitetene, og derfor er dekket av din egen forsikring hvis du er uheldig og blir skadet.

 

Ta vare på deg selv og menneskene rundt deg.


Publisering
Alle som IKKE vil ha navn eller bilde publisert på vår nettside eller Facebook-konto, kan gi beskjed om dette til kontakt@dancefusion.no.

VELKOMMEN TIL NORWEGIAN DANCE FUSION FESTIVAL!

bottom of page